Svante Randlert, Great result

Drömledarskapet

Svante är en av nordens mest anlitade och uppskattade föreläsare när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. I sin föreläsning kommer Svante att prata kring vissa delar ur sin nya bok Drömledarskapet. Det kommer att handla om vilket ledarskap som skapar bäst effekt och resultat efter 2020. Boken fokuserar inte på vem du är som människa, utan fokus ligger på vad en ledare faktiskt bör göra för att kunna leda för att andra ska kunna skapa, dvs ledarskap.

Heléne Arvidsson, gr8 meetings

Kommunikation för att leda i förändring

Digitaliseringen har medfört ett flexibelt arbetsliv och att privatliv och arbetsliv flyter samman samtidigt som Informationsflödet ständigt ökar. Heléne har arbetat som chef och ledare i 20 år och har blivit uppmärksammad över sitt goda ledarskap och sin förmåga att skapa resultat. I denna föreläsning delar hon med sig hur du som chef och ledare kan åstadkomma en bra intern kommunikation. Hur rätt möten kan bidra till tidsbesparing och en gemensam kraft i att alla arbetar mot samma målbild.

Patrik Wincent, Fondberg & Wincent

Digitaliseringens påverkan på ledarskapet

Patrik är auktoriserad terapeut och specialist inom skärmmissbruk. Han föreläser inom digitalt missbruk och har även grundat Dataspelsakuten, Internetakuten och Shoppingakuten. I sin föreläsning tar Patrik upp hur användningen av olika digitala verktyg kan påverka arbetsmiljön och hur medarbetarna hanterar förändringar arbetsplatsen. Hur kan du som ledare använda digitaliseringens möjligheter så att de inte skapar stress utan verkligen blir hjälpmedel för ett bättre ledarskap

Anna Lundqvist, Complete Consulting

Konsten att Bli klar !

Att inte bli klar med saker tar massor av energi och gör dig stressad. Du mår helt enkelt inte bra av att ha för mycket oavslutat omkring dig. Anna föreläser och utbildar i konsten att få rätt saker gjorda, coachar ledare och hjälper organisationer utvecklas och skapa tillväxt på ett hållbart sätt. Anna är i grunden civilingenjör och har mer än 20 års erfarenhet av ledarskap, utbildning och projektledning.  Konceptet Bli klar™ är utvecklat från etablerade projektledningsmodeller, aktuell forskning och egna erfarenheter.

Erica Lundgren, OK Västerbotten – Maud Spencer, Svalson

I huvudet på en ledare

Under 2019 utsågs Erica till årets VD i Västerbotten och Maud är en meriterad ledare aktiv även inom Svenskt Näringsliv och Teknikföretagen. De kommer att dela med sig kring hur de arbetar med ledarskap och vad de tycker är viktigast för att få en väl fungerande verksamhet. Utifrån dagens tema kommer de väl även in på att hantera förändringar. Efter kortare presentationer blir det gemensamma frågor/samtal med moderatorn.

Anders Hettinger, M&A Communication AB

Moderator

Utifrån sin breda erfarenhet som revisor och affärsutvecklare så har Anders en tydlig bild av hur viktigt det är med ordning och reda i verksamheten. Hur detta kommer att återspegla sig under Chefsdagen återstår att se, men troligen kommer föreläsarna att få ett antal utvecklande och utmanade frågor.