Heléne Arvidsson-  VD och strategisk rådgivare inom ledarskap och möten. gr8 meetings

Att boka ett möte/konferens/event ska vara enkelt!

Under det här passet får du ett antal konkreta tips som kommer att hjälpa dig att skapa ett effektfullare möte där du/ni får ut mer av ert möte. Den som leder detta pass är Heléne Arvidsson som arbetat inom mötesindustrin i 32 år. 17 år som hotelldirektör för stora mötesanläggningar och de fem sista åren som vd på gr8 meetings. Hon hjälper idag destinationer och mötesanläggningar med både affärsutveckling och utbildningar samt arbetar som strategisk rådgivare kring möteskultur till företag och organisationer.

Micke Darmell, gr8 meetings

Externa möten i alla ära, men hur har du det i era interna möten?

Här får du konkreta tips på hur ni skapar en hållbar möteskultur där alla får känna lust, mening och delaktighet i varje internt möte! För tjänstepersoner upptas ca 30% av arbetstiden av mötestid. För chefer och ledare oftast de dubbla eller mer. Micke Darmell, från företaget gr8 meetings, ger dig konkreta tips på hur detta med små insatser kan förbättras. Han visar hur vi på ett enkelt sätt kan frigöra 30% av mötestiden vilket är en månads arbetstid per år och tjänsteperson.

Erik Säfvenberg, Nolia

Tips och framtidsspaning – mässor och event

Vad är särskilt viktigt att tänka på när man deltar på eller arrangerar event och mässor? Hur ser framtidens mässor och event ut? Erik Säfvenberg är marknadschef på Nolia som är Norrlands största mäss- och eventföretag. Erik ger oss praktiska tips som gör dina mässor och event mer affärsdrivna oavsett om du är arrangör, utställare eller besökare.

Anna Ricknell, Ricknells Retorik

Mötesretorik- så når du fram med det du vill få sagt.

I stora som små möten är det viktigaste att budskapet inte bara når ut, utan även fram! Anna Ricknell, retoriken från norr som 5 år i rad utnämns till Topp 100 populäraste föreläsaren i Sverige kommer under detta pass att dela med sig av sina bästa tips på hur du genom retoriken når ut och fram till mottagaren.

Micke Darnell – Micke är Sveriges Mötesevangelist nr 1!

Moderator

Micke har arbetat med möten ur olika perspektiv i över 30 år så därför är vi på Dagar i Norr glada över att vi har skapat denna dag tillsammans med honom. Micke och hans företag, gr8 meetings, har arrangerat Möteskulturdagen i Stockholm, Malmö & Göteborg i 12 år.  Han är idag den mest bokade föreläsaren inom möteskultur. Micke har jobbat som moderator sedan mitten av 80-talet och nu är han moderator under Möteskulturdagen i Norr. Med Mickes kunskap kring hur ett bra möte skapas, säkerställer han att syfte och mål uppnås. Han skapar energi i mellanrummen, ser till att allt hänger ihop och att det blir tydligt och underhållande för deltagarna.

Kundcase- Micke Darmell tillsammans med företag X kommer att presentera hur de har jobbat med den interna möteskommunikationen och dess kultur.